Het behandelplan wordt individueel afgestemd, waarbij ik rekening houd met je wensen. Als die rimpel op je voorhoofd je stoort, geef ik daar extra aandacht aan. Of misschien wil je juist liever dat ik me meer richt op de kraaienpootjes bij je ogen! Dit is allemaal bespreekbaar. Tijdens een uitgebreide behandeling doorlopen we de volgende stappen.

Intake: Bij de eerste behandeling beginnen we met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek geef ik meer uitleg en ga ik opzoek naar fysieke patronen die invloed hebben op de huid. Uiteraard is er ruimte voor je vragen en wensen.

Masker: om de 4 of 5 behandelingen maak ik een masker afgestemd op je huid volgens de principes van de Chinese Geneeskunde. De basis van dit masker bestaat uit klei met heilzame mineralen. De klei verhoogt de bloedcirculatie, regenereert en zuivert de huid wat de behandeling ten goede komt.

Lichaamsacupunctuur: Door het plaatsen van een aantal naaldjes op acupunctuurpunten op uw lichaam, wordt het lichaam aangezet om de innerlijke balans te herstellen. Want uiterlijke schoonheid komt van binnenuit!

Gezichtsacupunctuur: ik maak gebruik van verschillende technieken. Ik plaats naaldjes in acupunctuurpunten op het gezicht. Ingeval van grote, diepe rimpels plaats ik behoorlijk veel minuscuul kleine naaldjes in de rimpel. Deze naaldjes zijn zo klein dat ik een pincet moet gebruiken om ze te plaatsen! Ook gebruik ik elektro acupunctuur om grotere rimpels te behandelen. Daarnaast werk ik met elektropads om collageen en gezichtsspieren te versterken.

Japanse gezichtsmassage: ter afsluiting volgt een zeer ontspannende Japanse gezichtsmassage. De massage stimuleert de bloed- en Qi circulatie zodat alle ingrepen die gedaan zijn op de huid, overvloedig gevoed kunnen worden.