Aan de Academie Qing Bai heb ik mijn opleiding tot acupuncturiste voltooid. Naast klassieke acupunctuur maak ik gebruik van electro acupunctuur. Ik combineer acupunctuur graag met cupping, quasha of moxa behandelingen. Indien gewenst adviseer ik om Chinese kruiden te gebruiken. Omdat voeding en levensstijl van invloed zijn op het gestel en de dagelijkse energie, kan ook een persoonsgericht advies op dit vlak deel uitmaken van de behandeling.

Adrienne van Vreden

Adrienne tbv websiteMet Adrienne van Vreden onderhoud ik een intensieve samenwerking. Adrienne en ik hebben dezelfde manier van werken en een vergelijkbare achtergrond. Op woensdag werken we samen in de huisartsen praktijk Medisch Kwartier Naarden Vesting www.mknv.nl  Hier zijn meerdere therapeuten op complementair vlak werkzaam.


 

 

We zijn beiden aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde (ZHONG). Dit is een beroepsorganisatie van professionele therapeuten. Alle leden hebben een volwaardige HBO-opleidng in Traditionele Chinese geneeskunde en in westerse medische basiskennis afgerond en hebben de verplichting regelmatig deel te nemen aan na- en bijscholingen.

U kunt een afspraak maken door het contact formulier van deze website in te vullen. U kunt ook direct bellen naar 06-27007422.